Derde Live Wedden kampioenschap bij Unibet

Written by Jan. Posted in spelletjes

Iedereen met een hart voor sport en voor het wedden op sport wedstrijden kan zich weer opmaken voor het derde Live Wedden kampioenschap bij Unibet Wedden. De succesvolle strijd kan weer worden aangegaan tijdens de derde editie van het kampioenschap, waarbij iedereen zijn of haar kennis van de sport kan benutten om veel geld te winnen. Uiteraard is er ook een geweldige prijs verbonden aan dit kampioenschap en kan de winnaar uitkijken naar een geweldige reis op een zonnige eiland met deelnamepakket voor de finale van het Live Wedden kampioenschap van Unibet. Om het einddoel te bereiken moeten spelers zich daarvoor eerst kwalificeren en daar heb je tot 14 oktober de tijd voor. Ga dus snel naar Unibet Wedden en registreer je als deelnemer voor het Live Wedden kampioenschap.

Sint Maarten
Het Caribische eiland Sint Maarten staat centraal tijdens het prijzenfestijn van het Live Wedden kampioenschap bij Unibet. De wedstrijd bestaat uit drie verschillende rondes met als eerste de kwalificaties, als tweede de halve finales en als derde uiteraard de finale op het altijd zonnige eiland Sint Maarten. Jij kunt een compleet pakket met reis naar Sint Maarten winnen als jij je weet te kwalificeren en de halve finales doorkomt. Het pakket heeft een waarde van 3.600 euro en laat je meedoen aan de finale op het eiland Sint Maarten, dat in de maand december zal worden gehouden. De 32 beste deelnemers van de kwalificaties gaan door naar de halve finales.

Live inzetten
Na je registratie voor het Live Wedden kampioenschap kun je live inzetten op al je favoriete sportwedstrijden en daarmee spaar je punten om door te stromen naar de finale. Al de winnende live weddenschappen tellen tijdens de kwalificaties mee voor je positie op het scorebord. Door zoveel mogelijk live weddenschappen te plaatsen en te winnen, kun je dus veel punten verzamelen. Dat maakt de kans weer groter om met 31 andere spelers in de halve finales te komen. Tijdens de halve finale zal er worden gestreden om een van de acht tickets die Unibet Wedden beschikbaar stelt voor de finale in december op Sint Maarten. De stand van zaken is steeds te volgen op het leaderbord, dat dagelijks actueel wordt gehouden. De halve finales vinden direct na afloop van de kwalificaties plaats en starten dus op 15 oktober. Op 21 oktober zal dan duidelijk zijn wie de acht spelers met de meeste punten zijn en deze krijgen een ticket naar Sint Maarten om daar mee te doen aan de Live Wedden finale. Naast een ticket voor de finale krijg je ook zes nachten een verblijf aangeboden in een exclusieve accommodatie en wordt er voor reis- en verblijfgeld gezorgd voor een bedrag van 900 euro. Het dagelijks ontbijt en het diner zit inbegrepen in de hoofdprijs tijdens de speeldagen van het Live Wedden Unibet Open toernooi. Als finalespeler krijg je een iPad en 100 euro met een nieuw account en moet je jezelf bewijzen tijdens een Live Wedden marathon die vier uur in beslag neemt. Voor de winnaar is dan 5.000 euro weggelegd.

Trackback from your site.